torstai 29. syyskuuta 2011

Pari kokousta ja kokemusta

KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS 22.9.2011

Tää oli mun eka kokous varsinaisena edustajana kulttuurilautakunnassa ja mun varajäsenenä on nyt sitten Eelis Palokangas. Mie en ehtiny omien kiireiden takia olemaan kokousta loppuun asti, mutta aika pitkälle jutuissa päästiin!

Siinä alussa meille esiteltiin Taikalamppu-hanketta, johon kuuluu kaikki musiikkipäivät, teatterikäynnit yms. Kuulosti ihan mielenkiintoselta ja toivottavasti se jatkuu vielä pitkään, kun sitä on kerran jo parikin vuotta toteutettu.
Toisena asiana meille esiteltiin Korundin toimintaa ns. kulissien takana, eli mitä oikeasti ne työntekijät on siellä tehny. Se oli mun mielestä kans tosi jännää hommaa ja mietin, että pääsisköhän sinne joskus tettiin!
Meille esiteltiin myös jotain WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hanketta, josta en oikein saanu selvää mikä se oli, mutta jotenki se liitty siihen, että Helsinki on vuonna 2012 suunnittelun pääkaupunki. Meille kerrottiin myös kulttuurilautakunnan talousarviot.

Sen jälkeen mun piti lähteä, vaikka siellä ois ollu mulle henkilökohtasesti mielenkiintonen asia, nimittäin kirjaston maksuja koskeva selitys.

________________________________________________

YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN KOKOUS 28.9.2011

Mitä nyt perus ympäristölautakunnan kokous; rakennuslupia, hankkeiden esittelyä, vesiasioita, sähköasioita, terveysasioita... Mitäpä sitä turhaa lisäilemään?

Mielenkiintosimmat asiat kokouksessa oli Mustikkamaan hankkeen esittely, jonka teki sen rakennuksen arkkitehti (vai miten se kirjotetaanki?) ja eräs kerrostaloa varten tehty asemakaavan muutos.

Nimittäin (NYT LYSKALAISET HUOMIO!) Ruokasenkadulla Lyskaa vastapäätä olevan Valintatalon tilalle nousee parin vuoden sisään kerrostalo, eli Valtsu veks ja kerrostalo siihen tilalle. Sounds good, right?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.