keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Ympäristölautakuntakuulumisia

Huh huh, eipä ole tänne tullu oikein päivityksiä vähään aikaan! Mulla oli kuitenkin tänään ympäristölautakunnan kokous, josta voisin teille vähäsen höpötellä - olihan mulla viime viikolla kulttuurilautakuntaki, mutta siitä ei ole oikeastaan mitään sanottavaa, kun kaikki meni niin nopeasti!

Kokoukseen kävellessä mietin, että kuinkahan moni vastaantulija tajuaa, että oon yks kaupungin vaikuttajista, kun vaan normaalisti kävelen ihan tavallisen ihmisen näkösenä sateessa. Sitte tajusinki siinä hetken mietittyäni, että jokanenhan meistä rovaniemeläisistä voi vaikuttaa meiän kaupungin yhteisiin asioihin! Siitä tuli kyllä niin hyvä fiilis, että kokouskaan ei tuntunu pitkästyttävältä sen jälkeen.
        Yks Tarja - joka siis on ympäristölautakunnassa - ei ollu tänään jostaki syystä päässy paikalle, vaikka hän siellä yleensä onki. Tarjan tilalta oli siis paikalla Liisa Ansala ja olin aika hirmu ilonen siitä, koska onhan se kunnia olla omaa toimintaa kannustavan poliitikon kanssa samassa kokouksessa - vieläpä semmosen, jonka ura on nuorisovaltuustosta kans lähteny liikkeelle! Vaikka onhan se Tarjaki tosi mukava, että ei siinä mitään :)

Esityslistalla oli aika paljon rakennuslupa-asioita, jotka kehitti aika paljon keskustelua päättäjien välille. Mitä niitä suunnitelmia ja kuvia näytettiin tulevista rakennuksista, niin ne oli aika hienoja ja sopi ympäristöönsä hyvin! Kukaan ei oo varmaan koskaan sanonu, mutta minun mielestä ne luonnokset on aina kivoja kattoa - siis ei ne pohjapiirustukset, vaan värisuunnitelmat kaikkineen pienineen lavastepuineen niistä taloista.

Mua harmittaa ihan hirveästi, kun mulla yleensä jää kokouksista loppupää pois, koska asun niin kaukana keskustasta ja kyytiä on vaikea saaha - sillon on vaan pakko mennä vanhempien tai linja-autojen pillien mukaan, että joskus kotia pääsee kans! Ja siis sama tapahtu tänäänki, en siis loppuosaa kokouksesta taaskaan nähny. Ehkä ens kerralla sitte! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.