torstai 21. maaliskuuta 2013

Palvelujohtokunnan kokous 21.3

Olin tänään palvelujohtokunnan kokouksessa nuorisovaltuuston edustajana. Kokous oli sinäänsä aika lyhyt, vain 2h ja 15min. Käsiteltäviä aiheita oli mm:
Monitoimikeskushanke, mikäli ymmärsin oikein tämä tarkoittaa sitä että pitkäaikaistyöttömät menisivät 6-12kk koulutusjaksolle, jonka tavoitteena olisi, että tämän jälkeen pitkäaikaistyöttömät vähentyisivät.

Toisena aiheena oli ehkä tylsin aihe ainakin minun mielestä; sivistyspalvelujen tuotanto-osaston, sosiaali- ja terveyspalvelujen tuotanto-osaston sekä teknisen tuotanto-osaston Tilinpäätös ja toimintakertomukset vuodelta 2012. Näissä keskusteluissa liikuttiin niin suurissa rahasummissa, että en pysynyt kärryillä sitten alkuunkaan. :) Sen verran kuitenkin ymmärsin, että keskustelua herätti se, kun teknisellä tuotanto-osastolla oli miinustulos. Tämä herätti närää ja "miksi"-keskustelua.

Sitten loppukokous oli aikalailla nuijaan paukuttamista, koska aiheena olivat työvirkojen muuttamiset, vakinaistamiset tai uusien virkojen perustamisia. Kenelläkään ei ollut näihin mitään vastaansanomista.

Tällasta tällä kertaa!

Veikka Ylitalo
Nuorisovaltuuston
puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.