sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Nuorisohallituksen kokous 31.03.2011

Mitä saadaan, kun yhdistetään kasa oppilaskuntatukihakemuksia, muutama tilasto sekä nuorten kuulemistilaisuus?

Nuorisohallituksen kokous pidettiin kaupungintalolla Hallituskatu 7:ssä 31.3.2011 klo 9. Saavuin itse paikalle noin minuutti ennen kokouksen alkua, vain huomatakseni, että varapuheenjohtaja Piispanen istui paikallani siltä varalta, etten pääsisikään paikalle. Kiitokset J-P:lle selustan turvaamisesta.

Läsnäolijoiden asteittaisesta aamukankeudesta huolimatta kokouksen asialista saatiin kahlattua lävitse ennätysvauhdilla -- aikaa meni vain reilut kaksi tuntia. Ei paha ollenkaan, varsinkaan kun nuorisovaltuuston viisituntinen järjestäytymiskokous on vielä tuoreessa muistissa.

Kokouksessa käsiteltiin mm. oppilaskuntien tukiraportteja viime vuodelta. Raportit hyväksyttiin yksimielisesti. Myös vuodelle 2011 päätettiin myöntää oppilaskunnille tukea talousarvion mukaisesti. Muita tärkeitä asioita olivat kansallinen veteraanipäivä sekä nuorisovaltuuston nettisivu-uudistus, johon myös tälläkin hetkellä lukemasi blogi kuuluu.

Nuorille varmasti tärkein asia oli kuitenkin 11.5.2011 Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi ry:n kanssa järjestettävä nuorten kuulemistilaisuus. Ideana on siis se, että nuoret kokoontuvat arvioimaan kunnan nuorille tuottamia peruspalveluita. Jos siis esimerkiksi huonot bussiaikataulut kismittävät, kannattaa tuolloin suunsa avata!

Nyt siis nuoret miettimään, miten kaupungin tuottamat palvelut toimivat! Mikä pyyhkii hyvin? Missä olisi parannettavaa? Mitä tarvitaan lisää?

Nähdään 11.5. !

Jonne Sälevä,
Puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.