keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Ympäristölautakunnan kokous 13.4.2011

Tänään mulla oli ympäristölautakunnan kokous keskellä mun kiireitä klo 16:30 alkaen Rovaniemen Kaupungintalolla. Siellä näin ekaa kertaa lautakunnan oikean puheenjohtaja, joka vaikutti tosi mukavalta - myöhemmin sain tietää hänen olevan eduskuntavaaleissa ehdokkaana. Eikös sillon kaikkien ehdokkaiden pitäis olla mukavia? ☺

Käsittelyssä oli asemakaavan muutoksia ja juttuja veteen ja jäteveteen liittyen. Alussa oliki Napapiirin veden esittely sen toiminnasta ja vesivoimaloista.
Suoraan sanoen mulla väsytti niin hirveästi, etten oikein osannu kuunnella ja keskittyä kunnolla koko kokoukseen, joten mun papereihin ilmesty kuin tyhjästä kukkia, sydämmiä, tähtiä ja merihevosia - mistälie tämä aihe tullut.

Nuoria koskien voin vain sanoa, että Korkalovaarasta vanha ala-aste puretaan ja sen tilalle tulee jotain uutta sosiaalitoimintaa, joka on minunkin mielestä ihan hyvä - eihän kukaan nyt tykkää tuhostusta homekoulusta, joka pilaa vaan koko Miehentien näkymän.

Yhdessä vaiheessa kyllä jäsenet joutuivat äänestämään esittelijän ehdotusta vastaan - aika yksimielisesti tosin, koska päätöksentekijöitä oli paikalla 9 ja he kaikki äänestivät vastaanolemisen puolesta. Myös ylimääräisestä kokouksesta toukokuussa keskusteltiin ja päätettiin pitää se.

Kokous kesti sen pari tuntia ja loppui klo 18:08 puheenjohtajan kännykän kellon mukaan. Kyllä harmittaa, että jouduin istumaan sen iltapäivän sisällä, kun ulkona oli niin kaunis ja lämmin sää.

- Anna, (pian) 14-vuotias
nuorisovaltuustolainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.