perjantai 1. huhtikuuta 2011

Ympäristölautakunnan kokous 23.3.2011

Kävin ekaa kertaa edustamassa nuorisovaltuustoa ympäristölautakunnan kokouksessa. Mulle tultiin heti vastaan kaupungintalon aulassa ja minut saatettiin oikeeseen paikkaan. Oikeasti kaupungintalossa on tosi vaikeaa suunnistaa, jos ei oo mitään hajua, missä kaikki paikat on - ja sitähän ei tämmönen uus ja pieni ihminen tiedä. Oli siellä muutenki mukavaa porukkaa. Tulivat heti kättelemään ja ottivat minut ilosesti vastaan! Varsinkin tuo Erkki (esittelijä). ☺

Ennen kokousta siinä oli jonkunnäköinen koulutus elintarvikkeiden ja rakennusten terveystarkastuksista ja erilaisista eläinasioista. Ihan mukavaa, mutta kuulosti aika vaikealta, kun yksi ihminen vastaa melkein kaikesta.

Kokouksessa lähinnä päätettiin erilaisista rakennusluvista, esim. sairaalalle myönnettiin rakennuslupa väistötilojen rakentamiseksi ja yks päiväkoti sai laajennusluvan. Kaikki näytti ihan hyvältä ja tarpeelliselta!
Oli siellä sitte tietenki yhenlainen kiista, koska yks pariskunta oli lähes kokonaan uusinu mökin/rakentanu uudelleen, vaikka ne ei siihen saanu lupaa.

Kokous kesti - ah niin ihanat - viis tuntia, joiden aikana ehin juoda paaaljon kahvia ja syödä pari palasta piirakkaa. On se hyvä, että kokouksissa olevien mahasta huolehditaan ♥

- Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.